En una etapa tan extraordinàriament complicada com l’actual Up Catalonia vol posar a disposició dels ens locals i de les entitats empresarials tot el seu coneixement i l’experiència contrastada dels seus integrants.

Estratègies de promoció econòmica territorial

La crisi sanitària i les restriccions a l’activitat productiva plantegen un horitzó probable de conseqüències socio-econòmiques molt severes que cal afrontar de forma decidida i molt urgent.

 

La crisi social i econòmica que es deriva de la pandèmia del coronavirus impacta ja amb molta severitat. És previsible que moltes empreses tanquin per falta de tresoreria i, per tant, es poden perdre centenars de milers de llocs de treball a Catalunya.

Per aquest motiu s’han de realitzar accions amb caràcter d’urgència i d’alt impacte que, en una fase immediata després del desconfinament, puguin ajudar a mantenir actives el major nombre d’empreses possible.

Up Catalonia treballa des del 2016 buscant solucions per dinamitzar l’activitat econòmica del territori, donant suport a tota mena d’empreses, des de l’emprenedoria fins a grans empreses que busquen expansió internacional. Up Catalonia té una gran capacitat per sumar iniciatives personalitzant les accions i sempre ho ha fet des d0uns valors respectuosos amb les persones, amb transparència i amb una visió de país.

Up Catalonia està formada per un equip multidisciplinar que acumula molts anys d’experiència en Administració pública, empresa, emprenedoria, internacionalització, estratègia, finançament i innovació, treballant en projectes públics i privats.

Coneixem com des dels ens locals podem complementar les mesures adoptades des de les administracions supramunicipals i com podem col·laborar amb les institucions del territori (cambres, associacions de comerciants, gremis, patronals, sindicats…) per promoure les millors condicions per resistir, recuperar i repensar les nostres economies i ajudar a generar les millors condicions de vida per a la ciutadania.

Volem col·laborar amb els ens locals de Catalunya a dissenyar les seves estratègies en aquests moments convulsos sumant la nostra capacitat com a equip interdisciplinari.

Estem preparats, en definitiva, per aportar allò que sabem que podem aportar: experiència, coneixement i innovació al servei de les persones.

Captació de finançament

Innovació per a PIMEs

Espais de Coworking

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)