Inversió

Pertànyer a Up Catalonia t’oferirà inversió inicial des del primer moment. A més validarà el teu negoci de manera que la nostra xarxa t’ajudarà a connectar amb següents inversors quan sigui el moment adequat. El nostre Demo Day és també una gran oportunitat de conèixer i parlar amb persones que podrien invertir més capital. A través de la nostra xarxa internacional també tindràs accés a inversors a diferents països.

Acompanyament

Treballarem junts en la teva estratègia de negoci i de producte, en el seu creixement, en les mètriques de seguiment, en la relació amb inversors a través de sessions individuals i de grup facilitades per professionals i empresaris amb àmplia experiència. A més, tindràs assignat un coach certificat per acompanyar-te a desenvolupar les teves habilitats personals.

Comunitat

Iniciar una empresa és un repte solitari i desafiant. El fet de treballar amb altres persones passant pels mateix camí marca una gran diferència. Emprenedors que han passat pels nostres programes ens diuen que la pertinença a una comunitat és extremadament valuosa. Com diu un proverbi africà “Per educar un infant fa falta la tribu sencera”.

Espai de co-working

Creiem que les startups aprenen més quan treballen col·laborativament. Molts emprenedors diuen que el treball amb persones en la mateixa situació manté l’auto-motivació, fomenta les sinergies i augmenta la productivitat. Oferim espais amplis, lluminosos i inspiradors en un entorn com Sant Cugat, amb una àmplia activitat empresarial.

Networking

Hem construït una important xarxa composada per startups, empreses, escoles de negocis i altres tipus associacions. L’accés a aquestes per una startup seria complex sense un ecosistema com el nostre. Necessites que et presentem a un potencial client? L’accés temporal a un sistema tecnològic o industrial costós? Una prova amb en un entorn real? Som aquí per ajudar-te.

Internacionalització

Prosperar en un veritable ecosistema internacional. La globalització no és només una necessitat o una estratègia, és una forma de pensar. Anglès és la nostra “llengua franca” i busquem emprenedors destinats a jugar en els mercats globals. Els nostres mentors et prepararan per a l’àmbit internacional i els nostres ambaixadors et guiaran en els diferents mercats.

Inscriu-te ara

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)