Moltes idees i projectes que són viables i escalables no arriben a néixer. Aquest fet implica grans costos d’oportunitat per a la societat en pèrdues de capacitat de generació de riquesa i de nova ocupació. Up Catalonia constata aquest buit i per això ha desenvolupat un sistema integral de suport a l’arrencada d’empreses connectant ciència, tecnologia, capital, nodes rellevants de tot el món, i persones amb idees per construir un potent conglomerat d’innovació i emprenedoria. A Up Catalonia no especulem, fem empresa i fem país. Som responsables i volem generar una aportació rellevant per fer una economia millor, més responsable i més justa, i alhora més competitiva i avançada. Per això som el teu soci de confiança per al teu projecte d’emprenedoria.

La idea

Volem que la teva idea prosperi i per això invertim en tu i t’acompanyem. Anem a la recerca d’idees de negoci fresques i innovadores destinades als mercats mundials per a qualsevol indústria o client final. T’oferim experts per resoldre els desafiaments específics del teu negoci.

Mentoria

Aprendre fent amb el nostre programa incubadora de 12 mesos on rebreu tutories a mida, sessions pràctiques amb experts i accés a clients potencials. I a més un espai d’oficina única on treballaràs amb altres emprenedors amb talent.

Coaching

Hem creat empreses abans així que sabem que iniciar un projecte és solitari i desafiant. Els nostres coaches certificats i experts en el món empresarial t’acompanyaran a augmentar l’auto-consciència, fomentar les teves fortaleses i gestionar la incertesa.

Inversió i Expansió

Invertirem en tu i en el teu projecte, i treballarem junts per impulsar la teva empresa, per incrementar el seu valor i accedir al mercat local i internacional. Com a membre d’Up Catalonia crearem noves sinergies i buscarem la xarxa de contactes més adient.

Més informació

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)