Tenim la visió de fer d’Up! Catalonia l’instrument d’inversió i impulsió de projectes empresarials més important d’Europa.

Ens assignem la missió de generar el conglomerat d’emprenedoria més important d’Europa en el qual s’oferiran instruments d’inversió i finançament per a les diverses etapes de la vida de les empreses i els millors dispositius d’acompanyament per portar-les a l’èxit, des de la fase idea, impulsant així la creació i el creixement d’un gran nombre d’empreses, la creació d’ocupació de qualitat, i en definitiva, una societat amb més i millors oportunitats a l’abast de tothom.

Els nostres valors: no especulem, fem empresa i fem país. Som una organització arrelada en els valors propis d’una societat europea madura. Ens guien l’orientació al llarg termini i la prudència. Som humanistes i volem generar progrés moral, social i econòmic allà on treballem.

  • UP! CATALONIA ofereix inversions segures i rendibles amb ànima. Oferim la millor rendibilitat defugint els comportaments “tauró”, la simple especulació i l’oportunisme.
  • UP! CATALONIA respecta les persones emprenedores. Les volem acompanyar i impulsar, no ofegar-les ni aprofitar-nos-en. Del seu èxit i la seva satisfacció en depèn tothom, aquesta empresa i els inversors, però sobretot, i més important, el conjunt de la societat.
  • UP! CATALONIA és un instrument de creació de valor social i empresarial a llarg termini. És l’eina més potent de creació de patrimonis diversificats, que creixen sempre més que el conjunt de l’economia i l’estiren en benefici del conjunt de la societat.
  • UP! CATALONIA vol ser l’organització que faci possible l’èxit per a qualsevol persona o grup de persones que tinguin una bona idea, compromís amb el seu projecte i competències personals per tirar-la endavant. Socialitzem l’emprenedoria i la innovació: les circumstàncies econòmiques personals dels promotors no haurien de ser una barrera per al naixement de bones iniciatives viables i escalables.
  • UP! CATALONIA vol impulsar l’èxit d’un gran nombre de projectes empresarials, vol fer-ho de forma responsable i positiva, i exigeix el mateix de les persones i els equips que vulguin rebre el suport de UP! CATALONIA: responsabilitat, en el sentit més ampli del terme.
  • UP! CATALONIA és una iniciativa que rep inspiració entre altres de l’economia del bé comú.

Què és Up Catalonia?

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)