Encara inverteixes en pisos?

Up! Catalonia és un model d’inversió complementari, no especulatiu i a llarg termini

La majoria d’instruments existents d’inversió en startups inverteixen molts diners en pocs projectes de pocs sectors. A més, aquests sectors tenen una gran mortalitat. Això porta a que la fotografia de supervivència de les empreses sigui radicalment diferent a la de la mitjana. L’esperança dels inversors és que una empresa pugui salvar la inversió de 9 fallides (o més).

Però quan obrim la mirada a altres sectors veiem el següent:

  • Segons l’INE, entre el 2001 i el 2012, la desaparició d’empreses durant els tres primers anys de vida va ser del 40%.
  • A Catalunya durant els anys més durs de la crisi van desaparèixer el 16% de les empreses.

Segueixen sent xifres molt altes, però lluny dels ratis utilitzats habitualment en capital risc. Si en comptes d’invertir molt en poques empreses, invertim poc en moltes empreses i de manera multisectorial, obtindrem una inversió segura. Si a més, invertim només en empreses seleccionades i les acompanyem dels millors dispositius de consolidació existents al mercat, a més de seguretat obtindrem rendibilitat.

Si addicionalment realitzem aquestes inversions en el moment més inicial possible, a banda de recolzar els emprenedors en el moment en què més ho necessiten, gaudirem del seu període de major creixement relatiu.

Així construïm un instrument d’inversió de màxima seguretat i alta rendibilitat.

moltsinversorsmoltsprojecte

I això és Up! Catalonia: un sistema 360º on els inversors obtenen alta rendibilitat al mateix temps que recolzen l’economia productiva donant oportunitat a grans projectes nascuts d’equips d’emprenedors creatius i eficients.

Up! Catalonia: un sistema 360º on els inversors obtenen alta rendibilitat al mateix temps que recolzen l’economia productiva

Up! Catalonia és un model d’inversió complementari, no especulatiu i a llarg termini. Creem grans conglomerats multisectorials d’emprendedors que resolen les dificultats que atravessem en els moments més inicials.

Els financem amb instruments internacionalment homologables que mobilitzen capitals avui dormits. I ho fem col·laborant, de la mà dels agents principals i amb l’ambició de construir una economia millor, sense exclusions.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)