31
gen

Up! Catalonia aterra a Smart Community Trade Center

Up! Catalonia amplia la disponibilitat d’espais per a l’emprenedoria i s’implanta a SC Trade Center. El fet s’emmarca en l’acord subscrit fa uns mesos a través del qual aquest important nucli empresarial acollirà un dels primers conglomerats d’emprenedoria promoguts per Up Catalonia. El pacte preveu anar ampliant l’espai disponible a mesura que creixi la comunitat de residents, cosa que passarà de manera accelerada.

La iniciativa d’agrupar projectes d’emprenedoria multisectorials prové de la voluntat de proveir els millors serveis d’acompanyament i consolidació de projectes al millor cost possible aprofitant les importants economies d’escala que es generen. D’altra banda, la interacció entre els projectes provoca importants sinergies i transferències de coneixement que juguen un paper molt rellevant en la seva acceleració.

Si a més tot plegat té lloc en un espai privilegiat i d’alt nivell com és Smart Community Trade Center els resultats no poden fer més que millorar.

Agraïm a l’Alèxia Porqueras, en Marc Torras i tot l’equip la seva acollida i les facilitats que aporten per fer de la nostra una aliança realment profitosa per a tothom!

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)