30
gen

Up! Catalonia s’expandeix a Barcelona

L’Up! Training Club ofereix espais de coworking i programes per a persones emprenedores i en recerca de millores laborals

L’enginyera Eugenia Gargallo va fer un tomb al seu rumb professional. Fa uns anys va decidir que era capaç de gaudir i aportar molt més construint un projecte que, a més de ser viable i escalable, servís sobretot per resoldre necessitats importants a un alt nombre de persones. Així va crear Cool Futures, una empresa dedicada a ajudar a identificar itineraris personals i professionals a les persones joves (i les no tan joves!). Va presentar el projecte a Up Catalonia que s’hi va sumar amb entusiasme. Compartim valors, inquietuds i projecte i tenim complementarietats evidents.
Junts hem potenciat i enriquit el projecte i hem obert ja el primer espai del que vol ser una cadena de gimnasos… per a la ment! El primer Up! Training Club està al Clot – Glòries, al carrer dels Enamorats 136. Allà podràs trobar espais per treballar, per reunir-te, per compartir i per col·laborar. I sobretot, un equip de persones expertes en ajudar-te a identificar millor què és el que vols i com podries aconseguir-ho: Si no tens clar què vols fer, per a què estàs tens més capacitat; si no et truquen per la feina que tu voldries; si tens una idea de negoci i no saps ni per on començar: Up! Training Club.
Segurament, si només una part del temps i l’esforç que dediquem al cos l’invertíssim en les nostres competències i habilitats tindríem, tothom, moltes més oportunitats.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)