10
mar
Coworking Industrial Up Catalonia

Up! Catalonia posa en marxa un coworking industrial pioner a Sant Cugat

Els espais de coworking tenen un munt d’avantatges per a les persones emprenedores i els professionals: pagues una quota mensual que ho inclou tot, t’emportes el teu portàtil i, directament, pots començar a treballar. Eficient, fàcil i barat.
Però… i pels que requereixen espais de naturalesa industrial?

Neix Up! Manufacturing

Des d’aquest mateix mes de març Up Catalonia ja compta amb un espai industrial de 1.500m2 a Sant Cugat del Vallès per allotjar projectes d’emprenedoria. Els avantatges són evidents:
– Oblida-te’n de l’esforç de recerca i selecció de naus.
– De la LAU i tot el que comporta, de fiances i quotes avançades.
– De les llicències ambientals, urbanístiques…
– De les altes de l’agua, la llum, l’alarma, el telèfon, Internet, …
– De la seguretat.
– Del servei de neteja, manteniment i reparacions dels espais comuns.

Oblida-te’n d’això i centra’t en el teu projecte. I tot plegat amb flexibilitat, potser avui necessites només un espai de magatzem de 50m2 però qui et diu que no caldran 100 el trimestre que ve…
Up Catalonia reforça així els instruments per alleugerir les càrregues inherents als processos d’arrencada de tota mena de projectes i expressa alhora el seu compromís amb la indústria com a motor econòmic i de desenvolupament en el nostre ecosistema. Ho fem també enfortint la nostra aposta per l’agregació de projectes: perquè així, acompanyar-los i accelerar-los és molt més eficient per a tothom i perquè de la interacció entre persones emprenedores sorgeixen sinergies insospitades. Emergeix també de manera òbvia la possibilitat de compartir materials, instal·lacions i maquinària, a banda de coneixement, experiències i xarxes de qualsevol mena.
Amb aquesta aposta fem un nou pas endavant en el desenvolupament de l’ecosistema Up! com a entorn amb capacitat per resoldre o almenys posar molt a l’abast qualsevol necessitat de qualsevol projecte de creació d’empresa.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)