1
ago

Seguim creixent. Seguim oberts

Return on Investment. Return on Involvement

Les darreres setmanes Up Catalonia ha tancat diversos nous acords d’inversió i partenariat amb professionals i empreses que han optat per fer-se seva aquesta iniciativa de suport a la creació d’empreses que presenta tant les millors perspectives de rendibilitat empresarial i financera, com també d’aportació a la resolució de necessitats de la societat.

Qualsevol iniciativa que aspiri a generar un impacte rellevant i positiu pot comptar amb millors oportunitats si neix honestament oberta a la participació d’altres operadors que ja juguen un paper en el sistema que es vol potenciar. Aquest és el cas d’Up Catalonia. La identificació del forat que presenta el sistema de suport a la creació d’empreses, que comporta que moltes iniciatives viables no arribin ni a néixer, i que totes les que ho fan suportin costos evitables, que fa per tant que com a societat malbaratem molt talent, és resoluble i a més generant una clara oportunitat empresarial i financera. I tot plegant posant a l’abast el bo i millor del nostre entorn, que n’hi ha, i molt, representat per professionals i empreses disposades a compartir el seu coneixement i la seva experiència per fer més potent una de les iniciatives que la societat més necessita, que és precisament la iniciativa emprenedora.

Per tot això és tan valuosa la contribució dels nostres inversors i partners: Inkemia, Cogelsa, Smart Community Trade Center, Nadiprana, Sant Cugat Consulting, Bufet Sorroca-Serrano, Sant Cugat Consulting, Analiza Management Control, Gestoria León Tomás i altres que ho fan a inversions personals o familiars, que a més de reforçar la capitalització del projecte aporten coneixement i serveis cada dia més integrals al servei del desenvolupament dels projectes que dibuixaran almenys en part el nostre futur i les oportunitats de les generacions presents i futures.

A tots ells, moltes gràcies per fer d’Up Catalonia el seu projecte.

Foto: Grow by Caleb Roegnigk

Contacte

Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)