17
nov

PumpIt Nanotech s’incorpora a l’ecosistema d’Up! Catalonia

PumpIt Nanotech és una startup nascuda com a resposta al repte llençat per SENER per resoldre el comportament problemàtic que provoquen les bombolles en dispositius de microfluídrica en el marc del 5è programa de generació d’idees del Parc de Recerca de la UAB de tecnologies aeroespacials.

Per a aquest projecte, l’equip de PumpIt va dissenyar una tecnologia transgressora capaç de resoldre aquesta problemàtica en qualsevol entorn de gravetat, actuant també eficientment com a mesclador de fluids. Un cop confirmada la patentabilitat es referma l’impacte potencial del dispositiu de PumpIt, tant a l’espai com a la Terra, en el mercat de la microfluídrica, que s’afegeix a l’interès mostrat per entitats com SENER, Polyoptics, IMB-CNM i el propi PRUAB.

L’aliança amb Up! Catalonia té lloc sobretot per col·laborar i accelerar el trànsit cap el mercat global aprofitant l’experiència internacional i els contactes de les sòcies Karen Reith i Glenda Hogg, que seran les primeres mentores d’Up! Catalonia a disposició de PumpIt Nanotech.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)