6
jun

Posem la directa!

El temps passa volant. Els primers nou mesos de vida d’Up Catalonia han transcorregut a molt bon ritme confirmant les hipòtesis de sortida, consolidant l’equip, construint aliances i sobretot seleccionant i acompanyant equips emprenedors. Sentim que certament estem aportant quelcom que el mercat (i la societat) necessita, suport a la creació d’empreses en estadis molt inicials, oferint alhora propostes molt interessants pels inversors. Pels nostres processos de selecció passen de manera continuada i a ritme creixent iniciatives de tot arreu, creatives, emprenedores… com un periscopi privilegiat cap el futur!

On som?
Molt resumidament, en aquests primers nou mesos de vida hem establert acords d’inversió per prop de 150.000€ amb cinc projectes diferents, seleccionats i acordats entre les prop d’un centenar de propostes d’emprenedoria rebudes. A la cartera tenim iniciatives molt basades en ciència i tecnologia i altres que no ho estan gens. Projectes de joves emprenedors i de persones veteranes i amb experiència. Plantejaments en masculí i en femení. Propostes pensades per al llarg termini i altres per al curt. Estem construint per tant una cartera equilibrada.

Tenim acords amb inversors ja molt per sobre dels 300.000€. Aliances en desenvolupament amb assessors, gestories, advocats, financers, entitats empresarials, xarxes de business angels, escoles de negoci, universitats, clubs d’emprenedors…

Cap on anem?
Preveiem una nova tongada d’acords amb equips emprenedors insistint i aprofundint en els fonaments de la iniciativa: inversions “petites” en un nombre alt d’iniciatives, ben seleccionades i acompanyades, buscant la màxima diversificació de la cartera i apostant de manera clara pels estadis de major revalorització relativa, i alhora els de major necessitat de suport, els més incipients.

Hem ampliat i seguirem multiplicant les vies de participació i els canals d’entrada per a l’arribada de nou capital per als projectes. Si fins ara hem reforçat també les línies complementàries de captació de finançament (bancari, alternatiu, públic, europeu…), estem ja treballant en la preparació de canals addicionals (rondes d’inversió, notes convertibles, altres instruments crowd…) sempre en col·laboració amb els experts en cada matèria.

D’altra banda, posem en marxa l’Up! Club, perquè tot això ho hem de gaudir i s’ha de projectar. No és res més que la plasmació de la xarxa que s’ha anat desenvolupant en trobades presencials. Us ho imagineu? Empresaris, inversors, experts, institucions… aplegats amb persones emprenedores compartint interessos i projectes. Oportunitats, en definitiva, per a tots els operadors de l’ecosistema.

Tenim ara (temporalment) algunes portes obertes a la incorporació de capital i totes, com sempre, per a l’establiment de noves i profitoses línies de col·laboració. Seguim avançant, posem la directa!

Foto (flickr): vavva_92

Contacte

Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)