2
feb

Inversió ultradiversificada: del crowdinvesting al crowd2crowd

El Brexit, Trump, l’immobiliari que ja puja amb xifres de 2 dígits, la inflació de gener per sobre del 3%, l’acord de la OPEP i el petroli que remunta, … molta convulsió. Els mercats es remouen i els vents de cua que ens han empès a taxes de creixement del PIB que ningú preveia els darrers 2 anys ja amainen. I ara què hem de fer els inversors? Doncs com sempre, diversificar buscant seguretat. I potser trobar algun nínxol de rendibilitat.
Som-hi:
Hi ha una inversió que arriba ara al mercat: aprofita un segment de creixement claríssim i fins ara a penes explorat. Es basa en successos evidents, com ara que el moment de màxim creixement relatiu del valor de l’acció de qualsevol empresa és quan aquesta està tot just naixent, o bé, que les estadístiques de supervivència empresarial des del seu naixement indiquen de manera inapel·lable que el percentatge de les que tiren endavant més que cobreix les possibles pèrdues de les que no ho faran.
Sí, estem parlant d’aplegar molts inversors per invertir en un nombre massiu d’iniciatives d’emprenedoria de tots els sectors, seleccionades i que reben el millor acompanyament del mercat.
Un producte financer immillorable també pel tracte fiscal que rep, que a més a més genera un impacte positiu en el territori de primer nivell perquè omple el forat en el sistema de suport a la creació d’empreses que fa que tants i tants projectes viables i escalables no arribin ni a néixer, o que si ho fan, pateixen tants costos evitables que floreixen molt menys competitius del que podrien i del que caldria. La pèrdua d’oportunitats és enorme: per a emprenedors, per a inversors i per a la societat en general, que veu malbaratades enormes quantitats de talent i minvades les seves pròpies capacitats de creació de riquesa, d’ocupació i d’oportunitats per a tothom.
Arrenca Up Catalonia Capital, l’instrument d’inversió complementari dels que ja existeixen que fa possible una inversió que és en si mateixa la més diversificada que es pot generar (inversions petites en un nombre massiu d’empreses joves de tots els sectors), estadísticament impossible de perdre i amb les millors perspectives de rendibilitat; i que a més a més ens obre nombroses oportunitats de nous negocis, no és especulativa ni està basada en indicadors sobre les quals no tenim cap control, que ens permet saber perfectament on son els nostres diners i quin és l’impacte social i territorial que generen.
No deu ser fàcil trobar inversions més interessants.

Foto: Victor Camilo

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)