7
mar

Fundació Intermedia s’incorpora a l’Up! Training Club

Fundació Intermedia, Up Catalonia i l’emprenedora social Eugenia Gargallo s’han aliat amb per promoure conjuntament el primer centre Up! Training Club, el primer centre especialitzat en entrenar futurs laborals i professionals per a persones amb dificultats per trobar feina o simplement per aconseguir aquella a la que realment aspiren. La iniciativa, ubicada al barri del Clot de Barcelona, prop de la plaça de les Glòries, vol reforçar els instruments existents per donar resposta a les elevades taxes d’atur especialment entre els joves, així com al fenomen de la infraocupació.

A través de la metodologia desenvolupada per Eugenia Gargallo es facilita a les persones usuàries una millor identificació de les pròpies aptituds i interessos, així com una millora de les habilitats personals, impactes tangibles en el currículum i orientació per definir itineraris personals i professionals adequats a cada perfil i millores clares en l’ocupabilitat de les persones. Desplega programes d’iniciació a l’emprenedoria que reben continuïtat a través dels instruments de suport d’Up Catalonia, així com serveis de vinculació entre persones candidates i llocs de treball disponibles en el marc dels programes d’Intermedia. Aplica principis com “Entrena el teu futur” o “Troba la feina que realment vols, i si no existeix, crea-la!”.

Les promotores del projecte col·laboren a parts iguals en aquest projecte pioner. L’objectiu futur és obrir nous centres a Barcelona i l’àrea metropolitana capaços d’impulsar l’emprenedoria i l’ocupació de forma sostenible, combinant diferents models de gestió econòmica i oferint per tant serveis innovadors d’alt impacte social en els barris on s’implanta.

Sobre Fundació Intermedia

Fundació Intermedia és una agència de col·locació que sorgeix de la suma d’objectius comuns de tres organitzacions del tercer sector (Fundació IReS, Fundació Surt i Suara Cooperativa) amb una llarga trajectòria d’acció social per a la millora de l’ocupació, especialment dels grups i persones que es troben en situacions de major vulnerabilitat.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)