30
ago

EscoutMe signa un contracte milionari amb Wag

EscoutMe, a través de la seva filial nord-americana, i Wag Labs Inc amb seu a San Francisco han signat un acord per un import de més de 3.200.000 de dòlars d’una versió modificada del dispositiu ESCOUT fabricat per la startup participada per Up Catalonia.

ESCOUT (www.escout.me) és una caixa cuirassada (Keylock Box) anclable a portes i altres punts segurs que custodia la clau de la propietat al seu interior. Operat amb Smartphone i connexió Bluetooth i mitjançant aplicació i servei web els usuaris poden donar accés remot als immobles d’una manera eficaç i segura administrant convidats, controlant tota l’activitat i molt més. L’ús del dispositiu i l’aplicació estan enfocats principalment al professional del sector immobiliari sent aquesta versió modificada idònia per al seu ús en la creixent sharing economy.

WAG (www.wagwalking.com) ofereix serveis de passejades de mascotes a propietaris massa ocupats o amb horaris de treball difícils a través d’una aplicació i programari online, i oferint als seus clients una experiència de servei on-demand. Wag va ser la startup americana de més ràpid creixement de Silicon Valley en el seu primer any d’operacions. Entre 2014 i 2016 va tancar amb èxit 3 rondes de finançament obtenint un total de 9 milions de dòlars d’inversors com ara Freestyle Capital, CrunchFund, Greylock, Ludlow Ventures, RRE Ventures, Slow Ventures, Social Leverage and Structure Capital (Crunchbase).
Al març d’aquest any 2017, Wag ha tancat una nova ronda de finançament de sèrie B obtenint 19 milions de dòlars de Sherpa Capital (www.sherpa.com) i General Catalyst (www.generalcatalyst.com) que serviran per finançar el projecte de expansió a nous mercats en què l’ús d’Escout tindrà el seu protagonisme (Techcrunch).

Les dues companyies han acordat treballar conjuntament la integració de les seves plataformes de tal manera que el sistema de reserves i autorització d’accés pugui quedar completament automatitzat millorant tecnològicament l’experiència dels clients de WAG. Actualment WAG lliura milers de dispositius analògics al mes a nous clients els quals seran gradualment substituïts per dispositius electrònics Escout. Així mateix l’acord preveu l’obtenció d’exclusivitat per part de WAG en l’ús del dispositiu en el mercat de les passejades de mascotes.

Els socis han subratllat el valor i els beneficis d’aquest contracte ja que per Escout suposa un primer contracte a gran escala i a llarg termini com a primer pas en l’entrada al mercat de la sharing economy, mentre que per WAG suposa portar la tecnologia d’Escout als seus clients dins de la seva estratègia d’expansió de les seves activitats a nivell global.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)