12
abr

EscoutMe s’incorpora a l’ecosistema d’Up! Catalonia

EscoutMe s’ha incorporat recentment a l’ecosistema d’Up! Catalonia. Es tracta d’una empresa nascuda d’una companyia nord-americana que desenvolupa un sistema d’accés remot a cases i establiments diversos molt popular al mercat americà.

Amb aquest acord, Up! Catalonia estableix vincles internacionals i, a més de tenir accés al mercat nord-americà, reforça la seva línia “Internet de les Coses” combinada amb productes tangibles de naturalesa industrial.

EscoutMe és una caixa cuirassada anclable a portes i altres punts segurs que emmagatzema la clau de la porta al seu interior. Operada amb smartphones o via web dóna accés sense estar present, administra l’accés a convidats, controla l’activitat i molt més.

Implantades en el mercat immobiliari nord-americà des de fa més d’una dècada, són la solució perfecta tant per a agents immobiliaris com per a empreses de reformes, neteja, assistència a discapacitats, etc. Propietaris d’apartaments turístics, usuaris de plataformes com Airbnb, podran facilitar l’entrada de visitants coneixent en tot moment les entrades i sortides de l’immoble.

Web: www.escoutme.com

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)