8
mar

EMPENTA selecciona dos projectes participats per Up! Catalonia

El programa Empenta, organitzat per ESADECREAPOLIS i impulsat per ACCIÓ, l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa, ha seleccionat les PumpIt Nanotech i Beach Box Gym, iniciatives que reben l’impuls d’Up Catalonia, per a la seva sisena adició que inicia al seu recorregut aquesta mateixa setmana.
El propi web del programa resumeix les aportacions d’Empenta:
“A través del Enterpreneurship Institute de ESADE hem dissenyat una metodologia àgil que permet adaptar el programa a les necessitats de cada start-up. Cada mòdul es distribueix en dos tipus de formació. D’una banda, classes i casos pràctics sobre aspectes transversals de qualsevol start-up (equip, pacte de socis, model de negoci, màrqueting i vendes, finançament i elevator pitch). D’altra banda, 18 hores de mentorage individual amb tutors especialitzats per a les necessitats de la teva start-up.
Sols per ser una de les start-ups seleccionades en aquesta edició comptaràs amb tot el suport d’ESADECREAPOLIS. A través del nostre departament de premsa i comunicació ajudem a posicionar i donar visibilitat aquells negocis que formen part de la nostra acceleradora. A més, posem a la disposició de les nostres start-ups sales de reunions i la possibilitat d’accedir al nostre coworking.”
Des d’Up Catalonia, iniciativa nascuda des de la més profunda voluntat de col·laborar amb els principals actors de l’ecosistema d’acompanyament a la creació d’empreses per aportar entre tothom el millor, ens enorgullim que dues de les nostres primeres integrants de la comunitat Up hagin estat seleccionades d’entre les 189 candidatures presentades.
Enhorabona per tant als joves equips promotors de PumpIt Nanotech i BeachBoxGym!

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)