22
set

Conferència de Carles Brugarolas a la Barcelona Startup Week

Durant el transcurs de les jornades, Up! Catalonia realitzarà diverses accions de projecció d’entre les quals destaca la conferència de Carles Brugarolas el proper dijous 29 a les 9h del matí, amb el títol “Successful Startup = Early financing + Never Walk Alone”. INSCRIU-TE JA!

Amb aquesta actuació Up! Catalonia espera contribuir a enriquir les jornades aportant un punt de vista complementari dels habituals sobre els instruments de finançament i acompanyament a l’emprenedoria, especialment en les seves etapes més inicials.

A parer del seu CEO, Carles Brugarolas, “el sistema de suport a l’arrencada d’empreses presenta buits molt importants que fan que un gran nombre de projectes viables i escalables no arribin a veure la llum”.

Precisament aquest és un dels focus principals d’aquesta nova iniciativa de suport a l’arrencada de les empreses, el de fer possible “generar les condicions que garanteixin que els projectes viables arriben a bon port, i no moren per causes que res tenen a veure amb el propi projecte”, ha afirmat, “amb un impacte social molt important”.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)