24
gen

BB Energetic Group s’incorpora a l’ecosistema d’Up! Catalonia

BB Energetic Group s’ha incorporat a l’ecosistema d’Up! Catalonia. La seva missió és millorar la qualitat de vida de les persones i facilitar el seu dia a dia a través de la tecnologia i les energies renovables. Això els ha portat a desenvolupar diversos models de gandules que permeten carregar aparells elèctrics amb energia solar.

El seu primer client va ser l’Ajuntament de Barcelona, que els va prestar l’oportunitat de posar en marxa una prova pilot de la gandula solar (el seu primer producte) a la zona comercial de Glòries. Gràcies a la bona acceptació per part dels usuaris i a la difusió que en van fer els mitjans de comunicació, BB Energetic Group ha pogut seguir creixent, millorant la gandula solar i desenvolupant noves idees i reptes.
A banda de l’Ajuntament de Barcelona, BB Energetic Group ha treballat amb clients tan importants com l’Hotel Majestic de Barcelona o la Biblioteca Municipal Mestre Miquel Martí i Tauler de Rubí.

Actualment, l’empresa està en procés de negociació amb diverses cadenes hoteleres d’arreu del món, creuers, parcs d’atraccions o institucions públiques per arribar a acords que la converteixin en una empresa referent dels sectors energètic i tecnològic.

Un dels seus principals objectius és poder donar feina a totes aquelles persones en situació d’atur a llarg termini, especialment a aquelles majors de 45 anys amb responsabilitats familiars, un dels col·lectius socials que més està patint la crisi al nostre país.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)