14
oct

Avança el procés de selecció dels projectes recolzats per Up! Catalonia

L’equip de selecció d’Up! Catalonia ha avaluat ja un bon nombre de propostes de diversos equips emprenedors d’entre les quals ha emès proposta favorable en diversos casos. En aquests moments s’estan tancant els darrers serrells per poder finalitzar fins a 10 processos de selecció aquest mateix mes d’octubre en algun dels diversos formats disponibles de participació en l’ecosistema d’Up! Catalonia.
Les iniciatives previstes preveuen desenvolupar activitats empresarials ambicioses en àmbits com ara software de gestió (20%), videojocs (10%), dispositius i materials orientats a l’estalvi energètic (20%), nanotecnologia amb aplicacions mèdiques (10%), disseny, fabricació i comercialització de nous productes de gran consum (30%) i serveis empresarials (10%).
Up! Catalonia aspira a construir una gran cartera de centenars d’iniciatives d’emprenedoria de tots els sectors, que s’han d’allotjar en espais proveïts per l’organització per generar uns dels conglomerats d’emprenedoria i innovació més importants d’Europa. En paral·lel i per fer-ho possible, es genera un instrument d’inversió imbatible, de màxima seguretat, alta rendibilitat i un potent impacte empresarial i sòcio-territorial.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)