19
set

Arrenca la selecció dels primers projectes d’emprenedoria

Aquest mes de setembre Up Catalonia ha conformat els seus instruments d’anàlisi i valoració de projectes d’emprenedoria que han permès que el comitè de selecció, composat majoritàriament per professionals experts de l’ecosistema, iniciï ja la seva tasca amb molta empenta.

Albert d’Anta coordina aquest apartat de gran rellevància estratègica per a Up! Catalonia: “Up Catalonia finança projectes d’emprenedoria en el seu estadi inicial de desenvolupament on no hi ha pràcticament ningú, i això comporta un gran nombre de sol·licituds”. Anta justificava així la profunditat dels mecanismes que es posen en marxa per tal de dotar l’organització d’un procediment de selecció que sigui alhora eficaç i eficient.

En aquests moments Up Catalonia compta ja amb més d’una desena de sol·licituds formals presentades i altres tantes que estan en fase de redacció. “Es tracta de propostes diverses i multisectorials que inicien el que ha de ser la conformació d’una cartera d’inversió de màxima seguretat, ultradiversificada i per tant estadísticament imbatible”, explica Anta.

Contacte

    Accepto l'Avís Legal (veure al final de la pàgina)